TR

TR

Senin, 28 Maret 2011

nggliyeng

Nggliyeng

yok po ki moto ku rasane muter muter kesana kemari

Melayang layang badan ku-rasane,

Gak iso kerjo blas rek!

Cik mantep tenan iki, arep loro po piye ya. Tapi wes mari ah jareku.

Kan wes ra demam, yo ra watuk2, nyopo se ki!

Yo wes lah tak turu neh ae